Home » Interieur » Tekenrollen – Thema’s voor alle leeftijden

Tekenrollen – Thema’s voor alle leeftijden

Tekenrollen hebben allerlei voordelen, ook ten opzichte van kleurplaten van A4-formaat. Een kleurplaat maak je natuurlijk in je eentje, je kunt moeilijk samen op zo’n klein papiertje werken. Tekenrollen daarentegen zijn meerdere meters lang en bieden daarmee ruimte genoeg om met een groep aan een kleurplaat te werken. Daarnaast zijn tekenrollen van vliesmateriaal in plaats van papier, waardoor ze ook een stuk steviger zijn. Je kunt de ingekleurde tekenrol zo prima gebruiken als behang (Wallpaper murals) of tafelloper. Zo kleed je je kamer of feestje extra gezellig aan. Je kunt de tekenrollen inkleuren met alle kleurmaterialen die je maar wil.

Thema’s voor alle leeftijden

Tekenrollen (Colouring rolls) zijn er voor gelegenheden, maar er zijn ook algemenere thema’s te vinden in de kleurplaten op tekenrollen. Ze zijn er voor alle leeftijden. Je kunt dit dus prima met het hele gezin of zelfs de hele familie doen. Er zijn feestelijke thema’s zoals Kerst of Halloween en andere gelegenheden, maar ook dieren of de boerderij. Natuurlijk kunnen de seizoenen niet ontbreken in de thema’s van de tekenrollen, evenals prinsessen en superhelden. Wie daar overheen gegroeid is, vindt misschien meer plezier in het inkleuren van mandala’s of verhalen. Ook die vind je op de tekenrollen.

Lees ook:  Foto op forex - interieurdecoratie

Ecologische inkt en vliesmateriaal

De tekenrollen van Nikkel Art zijn dus van vliesmateriaal, waardoor je ze na het inkleuren ook kunt gebruiken en ze niet snel zullen scheuren. Daarnaast wordt er op deze tekenrollen voor de kleurplaten ecologische inkt gebruikt. Ecologische inkt is volledig veilig voor mens en milieu. De ecologische inkt is namelijk onschadelijk voor beide. Dat geeft een gerust gevoel voor bij het inkleuren, ook voor de allerjongsten. De tekenrollen zijn vijf meter lang en 48 centimeter hoog en er staan verschillende kleurplaten op geprint met de veilige inkt.

Kortom, hierom tekenrollen

Tekenrollen zijn dus een leuke en veilige bezigheid. Het maakt hierbij niet uit hoe oud je bent, er zijn namelijk tekenrollen voor alle leeftijden. Of ze nu voor gelegenheden gebruikt worden om de kinderen bezig te houden, of om je slaapkamer een echt uniek behang te geven. De kleurplaten zijn veilig en stevig en je kunt zelf kiezen of je ze inkleurt met verf, potlood, stift of waskrijt. Alles is mogelijk. Je kunt zelfs verschillende kleurmaterialen door elkaar gebruiken voor een geheel uniek resultaat.